Om oss

Dreamhouse 4 U AB

Moderbolaget Dreamhouse 4 U AB är huvudsakligen verksamt inom fastighetsutveckling med fokus på bostäder i mellersta Sverige. Bolaget genomför främst nyproduktion avseende parhus och fristående bostadshus, där enheterna uppförs i modern stil med hög standard.

Ägarna bakom koncernen har en gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen och har bland annat drivit ett flertal bolag under de senaste 30 åren inom såväl fastighetsförvaltning som bostadsutveckling. Teamet har tidigare varit delaktiga i 15 fastighetsprojekt i England och driver i dagsläget tre parallella projekt avseende ombyggnation och nyproduktion av bostäder.

Operativ organisation

Conny Håkansson

Styrelseordförande / Partner

Conny har under de senaste 30 åren varit egenföretagare och driver i dagsläget bland annat bolaget HCR Bygg AB. Parallellt med sina bolagsengagemang har han arbetat som förtroendeentreprenör åt bolag som IF och Länsförsäkringar avseende fastighetsrelaterade försäkringsärenden. Conny har tidigare genomfört ett flertal bostadsprojekt runt om i Sverige.

Håkan Hellström

Styrelseledamot / Partner

Håkan äger och driver bolaget Håkan Hellström Rör AB och har under de senaste 30 åren drivit bolag i ett flertal branscher. Han har ägt ett fastighetsbolag verksam inom förvaltning av hyresfastigheter i Västmanland mellan 1998 och 2013 då de sista fastigheterna såldes. Håkan var även delaktig i ett fastighetsförvärv avseende industrifastigheter under 2015.

Fredrik Malmgren

Partner

Jobbat i finansbranschen sedan 2006 och som egenföretagare sedan 2011 och med inriktning mot fastigheter och projektfinansiering sedan 2016.  Äger och driver även Nordisk Obligationsförvaltning AB och Dvelop Holdings ltd, där det sistnämnda utvecklar bostäder i England.

Ann-Louise Lindroth

Arkitekt och inredningskonsult

Designer, inredningskonsult och administratör

Kontakta oss