Vretalund 6

Aktuella projekt

Under 2019/2020 kommer 11 stycken parhus samt ett fristående hus ta form med adressen Vretalund 6. Det kommer resultera i totalt 23 stycken bostadsrätter där bostäderna är välplanerade och erbjuder er som köpare chans att påverka detaljerna som skapar just er drömbostad ett stenkast från golfbana, förskola, skola samt en fantastisk natur.

På entréplanet i bostaden ligger fokus på umgänge. Här är öppna ytor skapade mellan kök och vardagsrum för att ge plats för familj och vänner. Från vardagsrummet nås också en trevlig altan vilket skapar en ljus och luftig känsla till hela rummet. På första våningen finns också ett sovrum med platsbyggda garderober för att ge chans till god förvaring, badrum, tvättstuga och ett förråd som nås från altanen.

Ser vi till den andra våningen i bostaden kommer här fokuset ligga på att skapa sovrum med god plats för era möbleringsönskemål. Två av sovrummen har också utgång till en härlig balkong som sedan tar er vidare upp till den fantastiska takterrassen. Ett av sovrummen är också försett med ett eget badrum. I övrigt kommer andra våningen även att innehålla ytterligare ett rymligt badrum samt en walk in closet som ger en exklusiv och stilren känsla till hela bostaden.

Högst upp i huset kommer en stor takterrass på hela 50 kvm vara belägen. Terrassen är också förstärkt för er som önskar välja till ett spabad där ni från i lugn och ro kan se ut över vyerna i en mycket trivsam miljö.”

Området

Orten Lanna är belägen i Örebro Kommun. Lanna är ett växande område som ligger endast 30 minuter med buss från Örebro centrum. Utöver områdets närhet till Örebro återfinns även Lannalodge Golfresort, vilken anses vara en av Sveriges bästa golfklubbar. Bara en kort biltur bort finns även tillgång till kalkstensbrottet Lanna badgruva som är en populär badplats i området.”

Våra utrsutningspaket

Se 3D-vyer

Tryck på markörerna för att visa länken till 3d-vyn.

Projektfakta

Antal lägenheter: 23

Antal parhus: 11

Antal fristående hus: 1

Inflyttning: 2020

Försäljningsstatistik

Sålda objekt
1
Objekt till försäljning
22

Kontakta mäklare

Bilder

Följ projektets framfart

Kontakta oss